Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Wilhelmina Beckers, geboren te Heythuysen op 8 juni 1892, wonende te Grathem, overleden te Heel op 20 april 1978, dochter van Peter Leonardus Beckers en Anna Catharina Berben.


Zij is getrouwd te Meijel op 16 april 1923 met
Johannes Mathijs Coolen, landbouwer, geboren te Grathem op 1 maart 1886, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 juli 1946, zoon van Hendricus Hubertus Coolen en Elisabeth Joosten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendricus Hubertus, geboren te Grathem op 22 februari 1927, overleden aldaar op 5 maart 1927.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina