Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Henricus Ottenheim, dienstknecht en landbouwer, geboren te Nunhem op 10 maart 1891, overleden te Maarheeze-Soerendonk op 6 oktober 1927, zoon van Andries Hubertus Ottenheim en Maria Anna Janssen.


Hij is getrouwd te Roggel op 25 april 1919 met
Maria Peeters, geboren te Roggel op 28 juni 1894, overleden te Heeze op 13 maart 1943, dochter van Johannes Josephus Peeters en Maria Catharina Kessels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena, geboren te Roggel op 20 juli 1922, overleden te Heeze op 1 februari 1946.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina