Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrina op de Drink, geboren te Roggel op 10 april 1901, overleden te Roermond op 12 augustus 1977, dochter van Ludovikus Hubertus op den Drink en Margaretha Frensen.


Zij is getrouwd te Roggel op 29 oktober 1926 met
Cornelis Hendrikus Hubertus Hillekens, landbouwer, geboren te Roggel op 30 mei 1901, overleden te Roermond (Z) op 1 januari 1971, begraven te Roggel Heibloem, zoon van Joannes Hillekens en Helena Hanen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Ludovicus Henricus, electriciën, geboren te Roggel op 6 april 1928, overleden te Maastricht op 7 december 1992.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina