Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Hobus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 3 februari 1883, overleden te Maasniel op 7 juli 1959, begraven aldaar, zoon van Gerardus Hobus en Maria Digna Rijkx.


Hij is getrouwd te Maasniel op 30 september 1918 met
Maria Anna Catharina van de Venne, landbouwster, geboren te Beegden op 18 april 1877, overleden te Maasniel op 14 november 1960, begraven aldaar, dochter van Hendrik Aloijsius van de Venne en Maria Oda Verlinden.
(Zij is eerder getrouwd te Beegden op 1 september 1905 met Christiaan Hubertus Bongaerts, landbouwer, geboren te Maasniel op 12 november 1866, overleden aldaar op 21 juli 1917, zoon van Jacobus Hubertus Bongaerts en Christina Nacken.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina