Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Reinier Jozef Snijders, molenaar, geboren te Beegden op 10 november 1856, wonende te Nunhem, zoon van Reinier Joseph Snijders en Catharina Wagemans.


Hij is getrouwd te Beegden op 18 oktober 1878 met
Maria Susanna Hubertina Rutten, geboren te Beegden op 19 januari 1856, wonende te Nunhem, dochter van Frans Rutten en Margaretha Verlinden.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Reinier Joseph, landbouwer, geboren te Nunhem op 30 november 1880, overleden te Beegden op 17 februari 1928.
  • 3 : Christiaan Hubert, geboren te Nunhem op 17 juli 1882, overleden te Blerick op 13 maart 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina