Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Cornelia van Horne, geboren te Heythuysen op 28 augustus 1920, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden aldaar op 7 juni 2011, begraven te Nunhem op 11 juni 2011, dochter van Leonardus Hubertus van Horne en Maria Gertrudis Voermans.


Zij was gehuwd met
Hendrik Joseph Evers, onderwijzer en directeur van een bouwvereniging, geboren te Roermond op 5 oktober 1919, wonende te Roggel, overleden op 28 mei 1987, begraven te Nunhem, zoon van Christiaan Hendrikus Hubertus Evers en Anna Gertrudis Hendrikx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina