Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Margaretha Coolen, geboren te Heythuysen op 25 november 1894, wonende te Roggel, overleden te Born op 2 mei 1957, dochter van Joannes Coolen en Maria Gertrudis Versteegen.


Zij is getrouwd te Roggel op 8 oktober 1915 met
Jozeph Janssen, geboren te Neer op 17 mei 1888, wonende te Neer op Brumhold, overleden te Sittard op 1 oktober 1962, begraven te Buchten, zoon van Jozeph Janssen en Anna Maria Linssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josephina, geboren te Roggel op 18 maart 1916, overleden te Sittard op 18 januari 1979, begraven te Buchten.
    Zij was gehuwd met Franciscus Demandt.
  • 2 : Wilhelmus Johannes Josephus, geboren te Roggel op 25 augustus 1923, overleden te Heerlerheide op 16 augustus 1954, begraven te Nieuwstadt op 20 augustus 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina