Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Margaretha Gerarda Hubertina Mooren, geboren te Roggel op 11 augustus 1922, overleden te Roermond (V) op 22 september 2002, begraven te Roermond op 25 september 2002, dochter van Engelbertus Mooren en Petronella Alofs.


Zij was gehuwd met
Johannes Sibertus Verkoelen, dakdekker, geboren te Roggel op 10 oktober 1907, overleden te Horn op 11 oktober 1984, zoon van Cornelis Verkoulen en Maria Catharina Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 1 mei 1931 met (en gescheiden te Roermond op 28 juni 1956 van) Gertrudis Puts, geboren te Roggel op 22 maart 1890, overleden te Roermond op 6 juni 1983, begraven te Heythuysen, dochter van Hendrik Puts en Maria Venner.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina