Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johannes Hubertus Timmermans, geboren te Baexem op 3 mei 1900, overleden te Deurne op 18 april 1972, zoon van Peter Joannes Hubertus Timmermans en Johanna Maria Ramakers.


Hij is getrouwd te Meijel op 13 juli 1931 met
Petronella Maria Frencken, geboren te Baexem op 29 augustus 1901, dochter van Dominicus Hubertus Frencken en Christina Hubertina Maessen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Meijel, overleden aldaar op 26 oktober 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina