Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Veugelers, geboren te Buggenum op 27 september 1880, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 22 februari 1944, dochter van Peter Veugelers en Maria Catharina Hendrikx.


Zij is getrouwd te Buggenum op 9 mei 1910 met
Mathias Smeets, landbouwer, geboren te Buggenum op 24 april 1871, wonende te Haelen, overleden te Roermond op 23 juli 1952, zoon van Jan Smeets en Sophia Hubertina Bongaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 27 maart 1911.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Buggenum op 17 juli 1914.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina