Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gerardus Hubertus Timmermans, fabrieksarbeider, geboren te Baexem op 10 maart 1890, zoon van Peter Joannes Hubertus Timmermans en Johanna Maria Ramakers.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 mei 1927 met
Petronella Dorothea Scheenen, geboren te Roggel op 11 februari 1899, overleden te Born op 25 mei 1975, dochter van Theodorus Scheenen en Mathea Hendrica Gijsen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrika Petronella, geboren te Kessel op 29 september 1930, overleden te Roggel op 25 april 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina