Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernardus Wilhelmus Janssen, radmaker, geboren te Maasniel op 27 februari 1889, wonende te Roermond, zoon van Walterus Janssen en Cornelia Zeegers.


Hij is getrouwd te Roggel op 22 mei 1914 met
Margaretha Hubertina op Heij, geboren te Roggel op 13 juli 1891, wonende aldaar, overleden te Roermond op 28 januari 1920, dochter van Wilhelmus op Heij en Wilhelmina Scheres.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Wolterus, geboren te Roermond rond 1914, wonende aldaar, overleden te Roggel op 22 november 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina