Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Lucia van Vugt, wonende te Oss.


Zij was gehuwd met
Hendrikus Koenen, wonende te Oss.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henricus, kramer, geboren te Oss rond 1859, wonende te Meijel, overleden aldaar op 9 mei 1917.
    Hij was gehuwd (1) met Johanna van de Ven, geboren te Boekel rond 1860, overleden te Meijel op 18 april 1910, dochter van Lambert van de Ven en Maria van Oijen.
    Hij is getrouwd te Roggel op 21 april 1911 (2) met Joanna Mechtildis Hendrikx, geboren te Roggel op 4 februari 1884, wonende te Helden en te Roggel, overleden te Venlo (Z) op 9 februari 1953, begraven te Grashoek, dochter van Engelbertus Hendriks en Mechtildis Borg.
    (Zij had van een onbekende man één dochter. Zij is later getrouwd te Helden op 28 april 1919 met Peter Johannes Timmermans, landarbeider en landbouwer, geboren te Helden op 3 november 1869, wonende aldaar, overleden na 1946, zoon van Ludovicus Timmermans en Maria Donders. (Hij is eerder getrouwd te Meijel op 30 april 1894 met Petronel van Diepen, geboren te Meijel op 6 maart 1869, overleden aldaar op 9 augustus 1896, dochter van Johannes van Diepen en Hendrika Janssen. Hij is eerder getrouwd te Helden op 16 september 1897 met Petronella Gijsen, geboren te Maasbree op 10 juli 1865, wonende te Helden, dochter van Antoon Gijsen en Antonetta Koch.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina