Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Josephina Smeets, geboren te Roggel op 14 maart 1917, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 december 1998, begraven aldaar, dochter van Christianus Hubertus Smeets en Gertrudis van den Berg.


Zij is getrouwd te Roggel op 10 juni 1955 met
Leonardus Nicolaas van den Boogaart, vermeerderingsbedrijf en landbouwer, geboren te Roggel op 8 oktober 1915, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 14 januari 2001, begraven te Roggel, zoon van Nicolaas van den Boogaart en Helena Catharina Wolters.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina