Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrui Princen, dienstmeid en landbouwster, geboren te Weert op 16 maart 1855, dochter van Jan Mathijs Princen en Anna Maria Hubertina Pleunis.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 7 april 1877 met
Hendrik Houben, landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 juli 1849, overleden te Weert op 17 augustus 1908, zoon van Antonius Houben en Hendrina Leijssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Elisabeth, geboren te Weert rond 1890, overleden te Nederweert op 17 februari 1934.
    Zij was gehuwd met Wouter Antonius van Gemert.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina