Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Petronella Vissers, geboren te Roggel op 19 februari 1919, wonende aldaar, begraven te Heythuysen op 24 mei 1963, dochter van Stephanus Vissers en Helena Boots.


Zij is getrouwd te Roggel op 23 april 1948 met
Johannes Hubertus Mathias Vrenken, landbouwer, geboren te Heythuysen op 2 maart 1912, wonende aldaar, zoon van Hubertus Franciscus Vrenken en Severina Verhaegen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Helena Johanna Maria, geboren te Heythuysen rond 26 januari 1954, wonende aldaar, overleden te Roermond op 3 februari 1954.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina