Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Johannes Hubertus Schmeitz, arbeider, houtbewerker en bosarbeider, geboren te Valkenswaard op 22 mei 1892, wonende te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 29 december 1961, begraven te Roggel op 2 januari 1962, zoon van Jan Mathis Schmeits en Maria Agnes Meerts.


Hij was gehuwd (1) met
Hendrina Hubertina Verbeek, geboren te Venlo rond 1896, wonende te Roggel, overleden aldaar op 24 september 1939, dochter van Jan Hubert Verbeek en Anna Catharina Kreutz.

Uit dit huwelijk:

Hij is getrouwd te Roggel op 6 juni 1941 (2) met
Gertrudis Johanna Cornelia van den Bercken, geboren te Nunhem op 8 maart 1917, wonende te Roggel, dochter van Ludovicus Hubertus van de Bercken en Maria Josephina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theresia Sophia Servatius, geboren te Roermond rond september 1941, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 24 maart 1942.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina