Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathis Schmeits, landbouwer, wonende te Sittard en te Helden.


Hij was gehuwd met
Maria Agnes Meerts, landbouwster, wonende te Sittard en te Helden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Theodorus, stucadoor en gemeentewerker, geboren te Sittard op 26 mei 1888, wonende te Helden en te Roggel, overleden op 18 september 1972, begraven te Roggel.
    Hij is getrouwd te Roggel op 19 november 1909 met Anna Sophia Pakbier, geboren te Roggel op 26 augustus 1885, wonende aldaar, overleden op 5 maart 1964, begraven te Roggel, dochter van Jan Herman Packbiers en Barbara Sophia Vaessen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina