Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Martinus Wilhelmus Peeters, landbouwer, geboren te Roggel op 28 april 1915, overleden te Roermond op 14 juni 1964, begraven te Roggel, zoon van Lambert Leonard Peeters en Johanna Geris.


Hij is getrouwd te Roggel op 31 juli 1942 met
Maria Josephina Kuijpers, verpleegster, geboren te Swalmen op 22 maart 1916, overleden op 30 augustus 1999, begraven te Roggel, dochter van Andreas Johannes Hubertus Kuijpers en Maria Hubertina van Keeken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina