Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Philippus Aerts, geboren te Roggel op 13 oktober 1910, overleden te Helmond op 24 februari 1985, zoon van Jacobus Hubertus Aerts en Margaretha Hubertina Alofs.


Hij is getrouwd te Helmond op 23 november 1935 met
Antonetta Gerarda van der Putten, geboren te Helmond op 3 oktober 1913, overleden aldaar op 9 januari 1998, dochter van Gijsbertus van der Putten en Clara Maria van Ommeren.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina