Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Mathijs Bonten, landbouwer, geboren te Hunsel op 28 maart 1872, overleden te Maasniel op 11 januari 1950, zoon van Jan Mathijs Bonten en Geertrudis Hubertina Heijkers.


Hij is getrouwd te Baexem op 29 augustus 1907 met
Anna Maria Houben, geboren te Baexem op 25 juni 1876, overleden aldaar op 14 augustus 1931, dochter van Martinus Houben en Marie Geenen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Henricus Martinus, geboren te Baexem op 21 september 1912, overleden aldaar op 29 mei 1992, begraven aldaar op 3 juni 1992.
    Hij was gehuwd met Anna Maria Josephina van Ool, geboren te Herten op 29 januari 1922, overleden te Eindhoven op 3 februari 2008, begraven te Baexem, dochter van Joannes Reinerus Hubertus van Ool en Gertruidis Wolters.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina