Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Cornelia Bonten, geboren te Hunsel op 1 januari 1863, overleden te Nederweert op 23 april 1920, dochter van Jan Mathijs Bonten en Geertrudis Hubertina Heijkers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 5 april 1893 met
Theodorus Thijssen, landbouwer, geboren te Nederweert op 12 juli 1861, overleden te Asten op 5 juli 1937, zoon van Antoon Thijssen en Petronella Gubbels.
(Hij is later getrouwd te Meijel op 4 april 1923 met Johanna van Bommel, geboren te Roggel op 25 oktober 1872, overleden te Asten op 17 november 1950, dochter van Hubertus van Bommel en Petronella Abrams. (Zij is eerder getrouwd te Beeck Duisburg Hamborn (D) op 19 december 1898 met Petrus Joannes Kuijpers, geboren te Maasbracht op 14 juli 1866, overleden te Meijel op 8 april 1922, zoon van Peter Engelbert Kuijpers en Maria Hubertina Mouwens.))
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina