Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hendrica Claessen, dienstbode, geboren te Roggel op 7 februari 1920, wonende aldaar en te Melick, overleden aldaar op 5 juli 1969, dochter van Antonius Hubertus Claessen en Wilhelmina Houben.


Zij is getrouwd te Melick en Herkenbosch op 27 april 1942 met
Hendrikus Hubertus Minkenberg, fabrieksarbeider, geboren te Melick en Herkenbosch op 14 februari 1908, overleden op 11 maart 1995, zoon van Johannes Andreas Minkenberg en Maria Helena Beursgens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina