Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Eggelen.


Zij was gehuwd met
Joannes Henricus Stevens.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Peeter Joannes, directeur stoomzuivelfabriek, geboren te Stramproy rond 1885.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 18 september 1917 met Maria Antonetta Hubertina van Deursen, geboren te Nederweert op 1 december 1887, dochter van Arnoldus Franciscus Josephus van Deursen en Maria Anna Catharina Geuns.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina