Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joseph Nijssen, dienstknecht, geboren te Meijel op 26 augustus 1886, wonende te Heythuysen, zoon van Mathijs Nijssen en Maria Elisabeth Gielen.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 februari 1908 met
Anna Maria Peeters, geboren te Roggel op 13 november 1888, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 19 augustus 1965, begraven te Asselt op 23 augustus 1965, dochter van Johannes Peeters en Petronella Willekens.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs, geboren te Roggel op 26 mei 1909.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina