Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Wilhelmus Janssen, akkerbouwer, geboren te Herten op 5 maart 1841, wonende te Wessem, overleden aldaar op 17 februari 1904, zoon van Jacobus Janssen en Marie Lucie Gorris.


Hij is getrouwd te Grathem op 7 februari 1870 met
Maria Catharina Elisabeth Verlinden, geboren te Grathem op 30 november 1841, wonende te Wessem, overleden aldaar op 17 juli 1877, dochter van Pierre Jean Verlinden en Marie Geertrude Hermans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Mathijs Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem op 6 november 1875, wonende te Heel en Panheel, overleden te Heythuysen op 7 maart 1944.
    Hij is getrouwd te Roggel op 22 november 1907 met Helena Hobus, geboren te Roggel op 29 maart 1873, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Weert op 2 november 1950, begraven te Leveroij, dochter van Rutgerus Hobus en Maria Catharina Coenen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina