Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Tinnemans, mijnwerker, geboren te Grathem op 14 oktober 1882, overleden te Montfort op 3 september 1964, zoon van Wilhelmus Hubertus Tinnemans en Maria Gertrudis Truijen.


Hij was gehuwd (1) met
Maria Adelgunda Dahl, geboren te Viersen (D) rond 1890, overleden te Grubbenvorst op 10 maart 1920, dochter van Anton Dahl en Clementina Salden.

Hij is getrouwd te Montfort op 26 november 1923 (2) met
Maria Hubertina Odilia Zeelen, geboren te Montfort op 18 juli 1889, overleden aldaar op 31 oktober 1950, dochter van Wilhelmus Zeelen en Cornelia Meuwissen.
(Zij was weduwe van Johann Christoffel Kohlmann, gesneuveld te Banteux (F) op 5 december 1917.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina