Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Johannes Hubertus Tinnemans, landbouwer, geboren te Grathem op 16 maart 1881, overleden te Sint Odiliënberg op 5 november 1952, zoon van Wilhelmus Hubertus Tinnemans en Maria Gertrudis Truijen.


Hij is getrouwd te Nederweert op 20 juli 1923 met
Maria Angelina Knapen, geboren te Nederweert-Leveroij op 8 april 1893, overleden te Sint Odiliënberg op 7 maart 1955, dochter van Willem Knapen en Cornelia Hubertina Halfers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina