Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jean Arthur Joseph van Acker, oogarts, geboren te Westdorpe op 29 april 1906, overleden te Vught op 14 januari 1993, zoon van Fernandus Arthurus van Acker en Maria Christina Cammaerts.


Hij is getrouwd te Buggenum op 29 augustus 1938 met
Louisa Arnoldina Anna Maria Verheggen, geboren te Buggenum op 1 juni 1915, overleden te Maastricht op 12 augustus 1996, dochter van Bernardus Henricus Hubertus Verheggen en Bertha Anna Maria Petronella Terstappen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina