Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Janssen, landbouwer, geboren te Helden-Panningen op 9 oktober 1846, wonende te Deurne, overleden te Liessel op 9 februari 1937, zoon van Mathijs Willem Janssen en Eleonora Steeghs.


Hij is getrouwd te Helden op 5 april 1875 met
Mathea Gielen, landbouwster, geboren te Helden op 14 april 1851, wonende te Deurne, dochter van Mathijs Gielen en Johanna Roosen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathea, geboren te Helden op 10 juli 1877, wonende te Roggel, overleden aldaar op 20 maart 1938.
    Zij is getrouwd te Roggel op 31 mei 1907 met Andreas Hubertus Verstegen, landbouwer, geboren te Roggel op 15 december 1869, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 februari 1949, zoon van Servaas Versteegen en Sibilla Hobus.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina