Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Petronella Maria Heijnen, geboren te Roggel op 22 januari 1909, wonende aldaar, dochter van Wilhelmus Hendrikus Heijnen en Maria Wilhelmina Sijben.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 april 1931 met
Mathis Hendricus Gubbels, landbouwer, geboren te Heythuysen op 26 april 1903, wonende te Nederweert, overleden op 18 december 1976, zoon van Petrus Hubertus Gubbels en Anna Maria Halfers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes Wilhelmus, geboren te Roggel op 10 januari 1932, overleden op 3 november 1993, begraven te Weert-Leuken op 6 november 1993.
  • 2 : Peter Hubertus, geboren te Nederweert rond augustus 1933, overleden aldaar op 28 september 1933.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina