Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmus Hendrikus Heijnen, landbouwer, geboren te Beesel op 5 november 1868, wonende te Tegelen, overleden te Roggel op 9 maart 1931, zoon van Hendrik Heijnen en Anna Maria Strouken.


Hij is getrouwd te Roggel op 26 april 1907 met
Maria Wilhelmina Sijben, geboren te Roggel op 14 april 1877, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 februari 1929, dochter van Jacobus Sijben en Petronella Geradts.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina