Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Mathijs Hubertus Janssen, landbouwer, geboren te Wessem op 6 november 1875, overleden te Heythuysen op 7 maart 1944, zoon van Joannes Wilhelmus Janssen en Maria Catharina Elisabeth Verlinden.


Hij is getrouwd te Roggel op 22 november 1907 met
Helena Hobus, geboren te Roggel op 29 maart 1873, overleden te Weert op 2 november 1950, begraven te Leveroij, dochter van Rutgerus Hobus en Maria Catharina Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus Hubertus, timmerman, geboren te Heythuysen op 19 september 1909, overleden te Weert op 22 juli 1943.
    Hij is getrouwd te Weert op 21 juni 1940 met Catharina Elisabeth Maria Charlier, geboren te Roermond op 11 november 1912, overleden aldaar op 9 oktober 2005, dochter van Jan Jozef Charlier en Anna Catharina Beursgens.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)
  • 2 : Gerardus Johannes Josephus, landbouwer, geboren te Heythuysen op 30 maart 1913, overleden te Nederweert op 25 februari 1948.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina