Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anna Maria Elisabeth Coenen, geboren te Baexem op 16 januari 1908, dochter van Hubertus Coenen en Maria Catharina Kneepkens.


Zij is getrouwd te Weert op 13 april 1933 met
Henricus Corsten, brievenbesteller, geboren te Nederweert op 28 maart 1893, overleden op 28 februari 1978, zoon van Henricus Korsten en Johanna Gähler.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 5 mei 1922 met Maria Geertruda Duits, modenaaister, geboren te Nederweert op 15 juli 1894, overleden aldaar op 19 april 1931, dochter van Henricus Hubertus Duits en Hubertina Gertruda Aspers.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina