Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Gertrudis Vrenken, geboren te Nederweert op 21 november 1870, overleden te Hunsel op 20 maart 1956, dochter van Lodewijk Vrenken en Joanna Mechtildis Baetsen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 22 april 1904 met
Hubertus Willekens, dienstknecht en landbouwer, geboren te Heythuysen op 21 april 1872, overleden te Hunsel op 20 oktober 1937, zoon van Jacobus Willekens en Gertrudis van Horne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Mechtilda, geboren te Hunsel-Ell op 19 september 1907, overleden te Hunsel op 27 oktober 1907.
  • 3 : Jacobus Ludovicus, geboren te Hunsel-Ell op 5 september 1917, overleden op 2 september 2006, begraven te Ell.
    Hij was gehuwd met Gert Camp.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina