Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelia Hubertina Geelen, geboren te Heythuysen op 21 januari 1893, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 15 mei 1977, begraven te Heythuysen op 20 mei 1977, dochter van Engelbertus Geelen en Maria Gertrudis Salman.


Zij is getrouwd te Roggel op 30 april 1915 met
Jacobus Hubertus Scheenen, landbouwer, geboren te Roggel op 28 februari 1889, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Weert (Z) op 11 april 1970, begraven te Heythuysen op 15 april 1970, zoon van Joannes Hubertus Scheenen en Anna Maria Lenders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina