Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Maria Christina Bongers, geboren te Roggel op 1 juli 1877, wonende aldaar, dochter van Joannes Bongers en Margaretha Luiten.


Zij is getrouwd te Nunhem op 19 april 1906 met
Leonardus Hubertus Hendrix, landbouwer, geboren te Nunhem op 9 januari 1875, wonende aldaar, zoon van Josephus Hendriks en Johanna Hubertina Geraets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Jozef, dienstknecht, geboren te Nunhem op 14 maart 1907.
  • 3 : Helena Anna Margaretha, geboren te Nunhem op 4 maart 1910, overleden te Roermond op 16 januari 1997.
    Zij was gehuwd met Harie Cramers.
  • 7 : Gerardus Hubertus, geboren te Nunhem op 16 maart 1916, overleden op 19 maart 1916.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina