Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Aldegonda Graus, wonende te Stevensweert.


Zij is getrouwd te Stevensweert op 31 maart 1853 met
Johannes Cuijpers, landbouwer, wonende te Stevensweert.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Joannes Hubertus, werkman, geboren te Stevensweert op 1 februari 1864, wonende te St. Huberts, overleden te Stevensweert op 18 april 1943.
    Hij was gehuwd (1) met Catharina Helena Felders.
    Hij is getrouwd te Grathem op 11 april 1904 (2) met Joanna Hubertina Janssen, dienstmeid, geboren te Grathem op 2 april 1871, wonende te Orbroich St Hubert (D), overleden te Orbroich (D) op 12 januari 1905, dochter van Peeter Janssen en Maria Catharina Coolen.
    (Zij is eerder getrouwd te Maaseik op 23 april 1900 met Petrus Mathijs Kolen, dienstknecht, geboren te Neeroeteren op 17 augustus 1862, wonende te Orbroich St Hubert (D), overleden te Orbroich (D) op 5 mei 1902, zoon van Josephus Kolen en Maria Christina Brils.)
    Hij is getrouwd te Roggel op 22 september 1905 (3) met Hendrina Catharina Peeters, dienstmeid, geboren te Roggel op 3 augustus 1885, wonende aldaar, overleden te Stevensweert op 12 mei 1952, dochter van Johannes Peeters en Petronella Willekens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina