Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Hubertus Baetsen, geboren te Roggel op 11 februari 1906, wonende te Weert, overleden te Roermond (Z) op 9 juni 1991, begraven te Maasniel, zoon van Leonardus Baetsen en Anna Maria Aspers.


Hij is getrouwd te Beegden op 16 juni 1930 met
Elisabeth Hoogmans, geboren te Holz (Duitsland) op 3 mei 1907, overleden op 13 augustus 1984, begraven te Maasniel, dochter van Laurens Hoogmans en Anna Cornelia Soentjens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina