Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Barbara Hubertina Kierkels, geboren te Roggel op 3 januari 1907, overleden te Horn op 16 september 1936, begraven te Roggel, dochter van Henricus Kierkels en Mathea Baetsen.


Zij is getrouwd te Roggel op 6 juni 1930 met
Johannes Antonius Gubbels, meubelmaker en houtbewerker, geboren te Roggel op 16 februari 1906, overleden aldaar op 19 januari 1983, begraven aldaar, zoon van Arnold Francis Gubbels en Maria Josephina Corstjens.
(Hij is later getrouwd te Roggel op 31 mei 1946 met zijn schoonzus Catharina Helena Kierkels, geboren te Roggel op 7 oktober 1915, overleden te Roermond (Z) op 9 oktober 1985, begraven te Roggel, dochter van Henricus Kierkels en Mathea Baetsen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Arnoldus Johannes Theodorus, geboren te Roggel op 16 mei 1931, overleden te Roermond (Z) op 21 november 1934.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina