Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leonie Maria Aldegonda Catharina Theelen, geboren te Roggel op 11 februari 1885, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 24 september 1959, dochter van Leonardus Hubertus Theelen en Maria Gertrudis Hubertina van Geleuken.


Zij is getrouwd te Roggel op 28 april 1916 met
Franciscus Hubertus Snijders, onderwijzer, geboren te Nunhem op 12 augustus 1879, wonende te Roggel, zoon van Jan Reinier Jozef Snijders en Maria Susanna Hubertina Rutten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Joannes Leonardus Renier, geboren te Roggel op 13 december 1918, overleden te Roermond op 25 februari 1997.
    Hij is getrouwd te Uden op 28 augustus 1948 met Elisabeth Theodora Johanna van Driel, lerares, geboren te Uden op 26 augustus 1918, wonende te Roggel en te Roermond, overleden op 6 augustus 2005, dochter van Johannes van Driel en Francisca de Groot.
  • 4 : Catharina Gertrudis Suzanna Maria, geboren te Roggel op 2 september 1928, overleden te Beesel op 19 augustus 2003.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina