Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Theunissen, geboren te Hunsel op 7 april 1861, overleden te Neerpelt (B) op 3 februari 1931, dochter van Theodorus Theunissen en Maria Geertruijd Reijven.


Zij is getrouwd te Kinrooi op 16 april 1890 (1) met
Peter Mathijs Segers, landbouwer, geboren te Kinrooi op 19 oktober 1852, zoon van Jacobus Segers en Maria Gertrudis Breukers.

Zij is getrouwd te Kinrooi op 22 april 1895 (2) met
Leonardus Hubertus Hanssen, landbouwer, geboren te Kinrooi (B) op 4 juni 1857, overleden te Neerpelt op 15 juli 1931, zoon van Joannes Hanssen en Anna Mechtildis Stinkens.
(Hij is eerder getrouwd te Kinrooi op 19 april 1884 met Helena Moors, geboren te Hunsel op 26 december 1860, overleden te Kinrooi op 3 juni 1894, dochter van Petrus Moors en Anna Maria Verheijden.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina