Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Janssen, landbouwster, geboren te Ittervoort op 9 mei 1835, overleden te Roggel op 2 maart 1905, dochter van Jean Matthieu Janssen en Hendrina Moonen.


Zij is getrouwd te Baexem op 18 november 1870 met
Hendrik Verstappen, landbouwer, geboren te Roggel op 21 december 1824, overleden aldaar op 22 oktober 1904, zoon van Jan Verstappen en Wilhelmina Willekens.
(Hij is eerder getrouwd te Nederweert op 6 mei 1857 met Anna Maria Kuppens, landbouwster, geboren te Nederweert op 11 september 1831, overleden te Roggel op 1 september 1870, dochter van Henrij Kuppens en Joanne Catharine Theunissen.)

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria, geboren te Roggel op 3 mei 1878, ongehuwd overleden te Grathem op 17 oktober 1949.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina