Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Antonetta Hubertina Theunissen, dienstmeid, geboren te Hunsel op 2 juni 1867, overleden te Roggel op 11 juni 1939, dochter van Theodorus Theunissen en Maria Geertruijd Reijven.


Zij is getrouwd te Roggel op 18 augustus 1902 met
Leonardus Augustinus Peeters, metselaar en landbouwer, geboren te Roggel op 25 juli 1858, overleden aldaar op 7 september 1920, natuurlijke zoon van Petronilla Hillekens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Hubertus, landbouwer, geboren te Roggel op 12 februari 1903, overleden te Roermond (Z) op 24 september 1968, begraven te Roggel op 27 september 1968.
    Hij is getrouwd te Heythuysen op 13 oktober 1933 met Maria Elisabeth Janssen, dienstbode, geboren te Heythuysen op 19 februari 1905, overleden op 3 juli 1988, begraven te Roggel, dochter van Hendrikus Jansen en Maria Gertrudis Jacobs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina