Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Hubertus Peeters, tuinier, geboren te Roggel op 16 augustus 1907, wonende aldaar, overleden aldaar op 26 juli 1989, begraven aldaar, zoon van Hendrik Peeters en Johanna Cornelia Houben.


Hij is getrouwd te Roggel op 2 november 1945, getrouwd aldaar op 6 november 1945 voor de kerk met
Josepha Sophia Joosten, geboren te Roggel op 16 mei 1915, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (b) op 8 september 2003, begraven te Roggel op 12 september 2003, dochter van Godefridus Joosten en Petronella van Bommel.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina