Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Cornelia Cuijpers, landbouwster, geboren te Thorn op 12 september 1834, wonende te Ittervoort en te Grathem, overleden aldaar op 26 april 1908, dochter van Chretien Cuijpers en Catharina Elisabeth Tiessen.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 20 april 1865 met
Willem Timmermans, bouwknecht, geboren te Grathem op 11 april 1824, wonende te Ittervoort, overleden te Grathem op 30 mei 1892, zoon van Gerardus Timmermans en Petronella Neeten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Christiaan Hubert, geboren te Ittervoort op 15 februari 1866, overleden te Grathem op 15 oktober 1876.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina