Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Agnes Brouwers, geboren te Roggel op 17 januari 1873, wonende te Kessel, overleden aldaar op 23 april 1911, dochter van Bernardus Brouwers en Maria Josephina Peeters.


Zij is getrouwd te Kessel op 1 september 1905 met
Wilhelmus Franciscus Walraven, geboren te Kessel rond 1877, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 mei 1910, zoon van Wilhelmus Godefridus Hubertus Walraven en Johanna Petronella Houba.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis Paulina Petronella, geboren te Kessel in mei 1909, overleden aldaar op 26 maart 1910.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina