Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Mechtildis Brabander, geboren te Heythuysen op 27 januari 1906, overleden te Haelen op 12 oktober 1939, dochter van Leonardus Brabander en Anna Maria Vossen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 11 september 1936 met
Johannes Hubertus Peter Mevissen, melkventer, geboren te Haelen op 23 januari 1905, overleden op 12 oktober 1983, begraven te Haelen op 15 oktober 1983, zoon van Martinus Mevissen en Maria Gertrudis Cornelissen.
(Hij is later getrouwd te Wessem op 6 oktober 1941 met Anna Maria Elisabeth Koninckx, geboren te Wessem op 14 maart 1907, overleden op 22 maart 1995, begraven te Haelen op 25 maart 1995, dochter van Gerard Hubert Koninckx en Anna Catharina Snijders.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina