Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Hubertus Josephus Rijks, landbouwer, geboren te Heythuysen op 10 april 1886, overleden aldaar op 11 oktober 1963, zoon van Pieter Rieks en Joanna Marguereta Niessen.


Hij was gehuwd (1) met
Joanna Reinders, geboren te Nederweert op 8 november 1879, overleden te Heythuysen op 21 februari 1928, dochter van Henricus Reinders en Maria Elisabeth Hermans.

Hij is getrouwd te Heythuysen op 4 januari 1929 (2) met
Maria Wilhelmina Hubertina Knapen, geboren te Nederweert op 9 mei 1880, overleden te Heythuysen op 26 oktober 1937, dochter van Antonius Hubertus Knapen en Petronella van de Kerkhof.
(Zij was weduwe van Martinus Hubertus Gommers, geboren te Nederweert op 9 oktober 1881, overleden aldaar op 1 december 1918, zoon van Theodorus Hubertus Gommers en Anna Maria Raetsen.)

Hij is getrouwd te Weert op 16 juni 1938 (3) met
Maria Helena van Tuel, geboren te Weert op 22 augustus 1883, overleden te Heythuysen op 17 september 1964, dochter van Joannes Hubertus van Tuel en Maria Scheepers.
(Zij was weduwe van Peter Mathijsjohannes Hubertus van Lamen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina