Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Andrijs Fleuren, landbouwer, geboren te Baarlo op 24 juli 1830, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 april 1872, zoon van Willem Fleuren en Joanna Meeuwissen.


Hij is getrouwd te Maasbree op 6 mei 1859 met
Agnes Houbos, landbouwster, geboren te Baarlo op 10 november 1832, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 januari 1910, dochter van Christiaan Houbos en Anna Catharina Kusters.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina