Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joannes Hubertus Stienen, houtzager en fabrieksarbeider, geboren te Neeritter op 15 november 1870, overleden aldaar op 18 januari 1931, zoon van Peter Stienen en Elisabeth Hubertina van de Port.


Hij is getrouwd te Neeritter op 15 april 1898 met
Hubertina Elisabeth Munnecom, geboren te Neeritter op 18 februari 1871, wonende te Hunsel, overleden aldaar op 4 juli 1955, dochter van Jacobus Gerardus Hubertus Munnecom en Maria Catharina Peeters.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johan Jacob Hubert, arbeider, geboren te Ratingen (D) rond 1891, overleden te Neeritter op 26 november 1923.
  • 4 : Antonius Peter Hubertus, fabrieksarbeider, geboren te Neeritter op 15 juni 1907.
    Hij was gehuwd met Christina Jannis.
  • 5 : Anna Catharina, dienstbode, geboren te Neeritter op 11 juni 1909.
    Zij was gehuwd met N.N..Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina