Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Hendricks, schrijnwerker, geboren te Helden op 1 december 1839, wonende aldaar, overleden aldaar op 24 augustus 1918, zoon van Petrus Hendricks en Maria Catharina Groenen.


Hij is getrouwd te Helden op 29 april 1867 met
Johanna Petronella Coenders, geboren te Helden op 10 januari 1842, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 mei 1910, dochter van Johannes Coenders en Johanna Maria Bollen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina Hubertina, geboren te Helden op 18 september 1869.
    Zij is getrouwd te Helden op 27 april 1896 met Petrus Leonardus Rutten, slager, geboren te Helden op 13 december 1863, zoon van Petrus Johannes Rutten en Aldegonda Wilms.
  • 3 : Leonora Melanie, geboren te Helden op 28 oktober 1884.
    Zij is getrouwd te Helden op 13 november 1911 met Joannes Hubertus Bongarts, timmerman, geboren te Tegelen rond 1885, zoon van Peter Hubertus Bongarts en Maria Henriette Hubertina Hoffmans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina