Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendricus Hubertus van Soest, chauffeur, geboren te Roggel op 18 november 1904, wonende te Roermond en te Roggel, overleden te Maasniel op 18 augustus 1954, zoon van Gerardus van Soest en Anna Maria Hubertina Houben.


Hij is getrouwd te Roggel op 30 september 1927 met
Theodora Louisius Lankes, dienstbode, geboren te Belfeld op 11 maart 1905, wonende te Roermond, te Belfeld en te Roggel, overleden op 15 april 1990, begraven te Maasniel, dochter van Johannes Lankes en Anna Gertrudis Naus.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina